1. کشاورزی دقیق: کشاورزی دقیق شامل استفاده از فناوری برای بهینه سازی عملکرد محصول و کاهش ضایعات است. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد پذیرش گستردهتر تکنیکهای کشاورزی دقیق خواهیم بود، مانند پهپادها و حسگرهایی که میتوانند سلامت محصول و سطوح رطوبت خاک را نظارت کنند، و الگوریتمهای یادگیری ماشینی که میتوانند این دادهها را تجزیه و تحلیل کنند تا تصمیمهای آگاهانهتری در مورد کاشت، کوددهی بگیرند. و برداشت.
2. کشاورزی عمودی: کشاورزی عمودی شامل رشد محصولات در لایه های عمودی است که امکان استفاده کارآمدتر از فضا و منابع را فراهم می کند. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد عملیات کشاورزی عمودی بیشتری خواهیم بود، با تنوع وسیع تری از محصولات به این روش کشت می شود. این به رفع چالش های شهرنشینی و تغییرات آب و هوایی کمک می کند و منبع پایدارتری از محصولات تازه را فراهم می کند.
3. ویرایش ژن: ویرایش ژن شامل استفاده از فناوری CRISPR برای اصلاح DNA محصولات است که می تواند منجر به بهبود عملکرد، مقاومت در برابر بیماری و سایر صفات مطلوب شود. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد پذیرش گسترده تر تکنیک های ویرایش ژن خواهیم بود، که به مقابله با چالش های تغییرات آب و هوا و امنیت غذایی کمک می کند.
4. رباتیک و اتوماسیون: رباتیک و اتوماسیون می تواند به کاهش هزینه های نیروی کار و بهبود کارایی در کشاورزی کمک کند. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد فناوریهای پیشرفتهتر روباتیک و اتوماسیون، مانند تراکتورها و دروگرهای مستقل و روباتهایی خواهیم بود که میتوانند کارهایی مانند کاشت و وجین علفهای هرز را انجام دهند.
5. فناوری بلاک چین: فناوری بلاک چین راهی برای ردیابی کل زنجیره تامین محصولات کشاورزی از مزرعه تا میز ارائه می دهد. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد پذیرش گستردهتر فناوری بلاک چین در صنعت کشاورزی خواهیم بود که به افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی و کاهش خطر تقلب و آلودگی مواد غذایی کمک میکند.
6. کشاورزی هوشمند اقلیمی: کشاورزی هوشمند با اقلیم شامل استفاده از تکنیک هایی است که با شرایط متغیر محیطی سازگار است، مانند محصولات مقاوم در برابر خشکسالی و شیوه های حفاظت از خاک. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد پذیرش گستردهتر تکنیکهای کشاورزی هوشمند با آب و هوا خواهیم بود، که به رفع چالشهای تغییرات آب و هوایی و تضمین سیستم غذایی پایدارتر کمک میکند.
7. منابع پروتئین جایگزین: با نگرانی در مورد اثرات زیست محیطی تولید گوشت و مزایای سلامتی رژیم های غذایی گیاهی، مصرف کنندگان بیشتر و بیشتری به منابع پروتئین جایگزین به عنوان یک جایگزین مناسب روی می آورند. در سال 2030، من معتقدم که ما شاهد تنوع گسترده تری از منابع پروتئین جایگزین در دسترس خواهیم بود، از جمله محصولات نوآورانه تر که طعم و بافت گوشت را تقلید می کنند.